top of page

Steinarbeid

Vår brede erfaring fra prosjekter av ulik vanskelighetsgrad gjør oss til en trygg samarbeidspartner. Gjennom årene har vi produsert en rekke vellykkede offentlige prosjekter, og vi har satt vårt tydelige preg på Bergens byrom. Prestisjefylte prosjekter som Bybanen i Bergen, nye Flesland flyplass og Lagunen har løftet organisasjonen vår til et svært høyt nivå. Vi er opptatt av et ærlig back-to-back samarbeid hvor et godt sluttresultat er hovedfokus.

 

Vårt kvalitetssikringssystem definerer hvordan vi arbeider før, under og etter ferdigstillelse av et prosjekt. Våre anleggsledere har lang erfaring og kompetanse når det gjelder drift av komplekse prosjekter og vi vet at det er bedriftsøkonomisk lønnsomt å fokusere på kompetanse, kvalitet og grundig HMS arbeid. Dette gjør oss trygg på at vi er best i prosess og resultat.

 

Vi utfører alle typer steinarbeider, og hjelper deg med å velge riktig produkt ut fra dine behov og ønsker.

Naturstein har lange tradisjoner i Norge, og sikrer deg et uterom med lang levetid. Skifer og granitt egner seg godt uansett om du ønsker et tradisjonelt eller moderne uttrykk på ditt uteområde. En mer rimelig løsning er murer og faste dekker av betong.

Om du ønsker noe helt unikt leverer vi også spesialtilpassede elementer av granitt.

 
bottom of page