top of page
_MG_7970.jpg

Lekeplasser

Gjennom årene har Tommys Hage og Anlegg AS bygget uterom og lekeplasser for en rekke skoler, barnehager og borettslag i Bergen og omkringliggende kommuner. Vi har særlig fokus på funksjon, brukervennlighet og ikke minst trygghet, slik sikrer vi den beste opplevelsen for både voksne og barn. 

Vi er stolte av å skape lekeplasser som vil gi glede og inspirasjon gjennom hele barndommen. Ta kontakt med oss i Tommy's Hage og Anlegg AS i dag så starter vi planleggingsprosessen.

Borgafjellet8.jpg

Lekeapparater

Vårt erfarne team vil samarbeide tett med deg for å skreddersy en lekeplass som passer deres behov og ønsker. Vi tilpasser lekeplassen til topografi og budsjett, og vil sørge for at den oppfyller alle sikkerhetskrav og standarder.

Bilder diverse 143_edited.jpg

Gummidekker

Våre gummidekker er laget av høykvalitets materiale som vil tåle slitasje og værforhold gjennom årene. De er også enkle å rengjøre og vedlikeholde, og vil gi en jevn overflate som vil hindre barna fra å skade seg selv ved et uhell.

Borgafjellet9.jpg

Benker og bord

Vi har et bredt utvalg av robuste møbler som egner seg på sosiale møteplasser. De fleste benker og bord kan leveres i alle RAL farger. Vi leverer også søppelspann, kildesortering, sykkelparkering og utendørs treningsutstyr.

Grønnmyr 9_edited.jpg

Referanseprosjekter

Hent inspirasjon fra våre referanseprosjekter. 

bottom of page