top of page
IMG_7425.jpeg

Proffprosjekter

Tommys Hage og Anlegg AS bygger komplette uterom på prosjekter av ulik størrelse og kompleksitet. Sentralt i måten vi arbeider på står kreativitet og nytenkning. Vi jobber tett med kunden for å sikre et brukervennlig uterom tilpasset ulike behov og livsstiler - selvfølgelig innenfor de økonomiske rammer som er satt for prosjektet.  

Med en bred maskinpark og 50 dedikerte medarbeidere er vi rustet til å bistå dere i gjennomføringen av deres neste prosjekt. 

Gartnerløkken.jpg

Boligprosjekter

Et av våre satsningsområder er bygging av uterom på større boligprosjekter. Brukervennlighet, kostnadskontroll og bærekraft står sentralt i planlegging- og gjennomføringsfasen. 

BUS6.jpg

Helse

Høsten 2023 overleverte vi nye barne- og ungdomssykehuset på Haukeland, vårt største prosjekt gjennom tidene. Alrek helecampus huser forskning og utvikling, og ble tatt i bruk i 2021.

DSC_9566.jpg

Lagunen

Norges største kjøpesenter, Lagunen, har blitt den nye møteplassen i Bergen sør. Cubus arkitekter bidro med et spennende design, og materialvalgene i prosjektet bærer preg av svært høye kvaliteter.

Gartnerløkken2.jpg

Referanseprosjekter

Hent inspirasjon fra våre referanseprosjekter. 

bottom of page